Trabzonspor sil baştan

Kötü bir sezon geçiren Trabzonspor için lig çoktan bitti. Bordo mavili yönetim bu sezonu unutarak gelecek sezon hazırlıklarına çoktan başladı. İlk olarak gelecek sezon takımın başına geçecek isim konusuna netlik kazandırmak isteyen Başkan Muharrem Usta di

Trabzonspor sil baştan

Kötü bir sezon geçiren Trabzonspor için lig çoktan bitti. Bordo mavili yönetim bu sezonu unutarak gelecek sezon hazırlıklarına çoktan başladı.

İlk olarak gelecek sezon takımın başına geçecek isim konusuna netlik kazandırmak isteyen Başkan Muharrem Usta diğer taraftan scout ekibiyle bir görüşme yaparak izlenilen futbolcular hakkında bilgi alacak.

15 futbolcuyla yolların ayrılacağı dile getirilirken transferde uzun süredir takip edilen  1 sol bek, 2 stoper, 2 orta saha, 1 kanat oyuncusu, 1 de santraforu takıma kazandırmak için kesin kararın verileceği kaydedildi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor