Trabzonspor seyircisiz kazanıyor

Trabzonspor Seyircisiz oynadığı 3 karşılaşmadan 9 puan çıkarmayı başardı. Spor Toto Süper Lig'de sahasında Çaykur Rizespor'u 6-0 mağlup eden Trabzonspor, seyircisiz oynadığı maçları kazanıyor. Bordo-mavililer taraftarından yoksun oynadığı Gençlerbirliği v

Trabzonspor seyircisiz kazanıyor

Trabzonspor Seyircisiz oynadığı 3 karşılaşmadan 9 puan çıkarmayı başardı.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Çaykur Rizespor'u 6-0 mağlup eden Trabzonspor, seyircisiz oynadığı maçları kazanıyor. Bordo-mavililer taraftarından yoksun oynadığı Gençlerbirliği ve Eskişehirspor maçlarını da kazanarak bu sezon oynadığı 3 seyircisiz maçtan 9 puan çıkardı. 
 
Trabzonspor'un maçlarını oynadığı Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda bordo-mavili kulübün geçmiş yıllarda elde ettiği başarılarda taraftarların önemli derecede takımlarının lehine etki ortaya koyarken, son yıllarda ise bu durum tamamen tersine dönmüş durumda. Taraftar baskısı nedeniyle Karadeniz ekibi evinde oynadığı maçlarda oldukça zorlanırken, bu sezon ikinci kez seyircisiz oynama cezası alan Trabzonspor, taraftarından yoksun oynadığı maçları ise rahat kazandı.
 
Spor Toto Süper Liginin 10. haftasında oynanan ve 2-2 beraberlikle biten Gaziantepspor maçı sonrası müsabakanın hakemleri Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda bekletilmesi üzerine bordo-mavili kulüp iki maç seyircisiz oynama cezası aldı. Karadeniz ekibi 12. haftada sahasında oynadığı Gençlerbirliği maçını 1-0 kazanırken, 14. haftada oynadığı Eskişehirspor maçını ise 3-1 kazandı.
 
Süper Ligin 30. haftasında Trabzonspor'un sahasında Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada çıkan saha olayları nedeniyle bordo-mavililer 4 maçı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verilirken, karar sonrası çıktığı Çaykur Rizespor maçını ise 6-0 kazanarak evinde oynadığı 3 maçtan 9 puan çıkardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor