Trabzonspor Rusya'ya gitti

Trabzonspor Krasnodar maçı için Rusya'ya gitti.

Trabzonspor Rusya'ya gitti

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi C Grubundab deplasmanda karşılaşacağı Krasnodar maçı için Rusya'ya gitti.

Bugün öğle saatlerinde Trabzon havalimanı'ndan Rusya'ya hareket eden Trabzonspor kafilesinde yöneticiler Emin kahraman, Özer Bayraktar, Yusuf Hayırlıoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun yanısıra bir çok isim yer aldı.

Trabzonspor'da sakatlıkları nedeniyle Abdulkadir Ömür, Ekuban ve Onazi dışında tedavileri süren Sosa, Obi Mikel, Abdulkadir Parmak ve Sturridge kafilede yer almadı. Tecrübeli oyuncu Pereira’yı da dinlendirmek amaçlı kadroya almayan Teknik Direktör Ünal Karaman, altyapıdan Kağan Moradoğlu, Serkan Asan, Kerem Baykuş ve Muhammet Akpınar’ı kadroya dahil etti.

Bordo-mavili kulübün Krasnodar maçı kamp kadrosu şu şekilde oluştu:

"Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler, Kağan Moradaoğlu, Majıd Hosseını, Hüseyin Türkmen, Gaston Campı, Ivanıldo Fernandes, Kamil Ahmet Çörekçi, Serkan Asan, Fılıp Novak, Abdurrahim Dursun, Doğan Erdoğan, Ahmet Canbaz, Kerem Baykuş, Donıs Avdıjaj, Yusuf Sarı, Anthony Nwakaeme, Fıratcan Üzüm, Alexander Sörloth ve Muhammet Akpınar."

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler