"Trabzonspor rahat kazanır"

Fatih Tekke'den maç öncesi yorum

"Trabzonspor rahat kazanır"
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Fenerbahçe maçı öncesinde bordo mavililerin eski gol kralı Fatih Tekke A spor'a değerlendirmelerde bulundu. Tekke, Trabzonspor'un daha kaliteli olduğunu söyledi.

İşte Fatih Tekke'nin maç öncesi değerlendirmesi;

Fenerbahçe genel hatlarıyla bloklar arasındaki mesafeyi dar tutan kazandığı toplarla hücum yapan bir takım. Defansı daha dengeli görünüyor ama ilerde üretkenlikleri sıkıntılı. Trabzonspor'da ise savunmada biraz daha tersi. Bloklar arası mesafelerde biraz geniş. Futbol oynamaya çalışan ve özellikle Burak'ın alanını kullanmaya çalışan bir takım. Oyunun her anında gol bulabilecek, üreten ve savunmasın da zaafı olan bir takım. Çok kısır bir maç da olabilir söylediğimin tam tesi de olabilir. Trabzonspor'un yeni stadındaki ambiansıyla beraber, futblcu kalitesine de baktığımda Trabzonspor'un kadrosunu daha kaliteli buluyorum. Fenerbahçe şuana kadar ritmini bulan bir takım görüntüsü vermedi bana. Giuliano'nun olmayışı da var. Üretkenliklerinde kısır bir sezon geçiriyorlar. Gol atmış olmaları bunun aksini göstermiyor. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor bu takımlar çok daha fazla pozisyona girmeli. Trabzonspor'da savunmada özellikle istenilen 4'lünün 5'linin hatta 6'lının bulunamaması. Dengeli maç mı olur bilemiyorum ama Trabzonspor, maç 11'e 11 giderse rahat kazanır diye düşünüyorum.

FENERBAHÇE'YE ATTIĞI UNUTAMADIĞI GOL

Taraftarlarımızın da söylediği hatta İstanbul'da Fenerbahçeli taraftarların da söylediği özellikle 61. dakikada topun içeriye düştüğü bir kafa golü var o güzel bir goldü ggerçekten.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor