Trabzonspor prensipte anlaştı!

Trabzonspor yeni sezona güçlü bir kadroyla girip yarışmacı bir kimliğe bürünmek için transfer çalışmalarını hızlandırdı.   Bordo-mavililerde başkan yardımcısı Nevzat Aydın Haber61 Spor Servisine transfer gündemine dair açıklamalar yaptı.    Yurt içinde ve

Trabzonspor prensipte anlaştı!
Trabzonspor yeni sezona güçlü bir kadroyla girip yarışmacı bir kimliğe bürünmek için transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Bordo-mavililerde başkan yardımcısı Nevzat Aydın Haber61 Spor Servisine transfer gündemine dair açıklamalar yaptı. 

Yurt içinde ve yurt dışında birçok oyuncuyla görüştüklerini belirten Aydın, " Prensip anlaşması sağladığımız oyuncular var. Afrika’dan,Güney Amerika’dan,Avrupa’da görüştüğümüz isimler var. Mevkilerini söylemem mümkün değil ama yakın zamanda bu oyuncuları kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

Transferde adı sıkça Trabzonspor ile anılan Rodallega’nın gündemlerinde olmadığını da belirten Aydın, "Türkiye’den 4-5 farklı oyuncu ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz.Henüz netlik kazanan bir transfer yok" dedi.

Haber :Tuncay Lakot/Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor