Trabzonspor potada Fenerbahçe'ye kaybetti!

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Hüseyin Avni Aker stadında karşı karşıya gelen Trabzonspor ile Fenerbahçe, yaşanan olaylar nedeniyle tamamlanamayan mücadele sonrasından bu kez potada karşılaştı. Trabzonspor M.P., Fenerbahçe ile Spor Toto Basketbol L

Trabzonspor potada Fenerbahçe'ye kaybetti!

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Hüseyin Avni Aker stadında karşı karşıya gelen Trabzonspor ile Fenerbahçe, yaşanan olaylar nedeniyle tamamlanamayan mücadele sonrasından bu kez potada karşılaştı.

Trabzonspor M.P., Fenerbahçe ile Spor Toto Basketbol Ligi'nin 26. haftasında oynanması gereken ancak ertelenen müsabakada Hayri Gür Spor salonunda mücadele etti.

Saat 17.30'da başlayan ve mücadeleyi Murat Biricik, İsmail Aydın, Ali Şakacı hakem üçlüsü yönettiği ve seyircisiz oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 95-77 kazandı.

1. PERİYOT: Trabzonspor 21-15 Fenerbahçe

2. PERİYOT: Trabzonspor 39 -46 Fenerbahçe

3. PERİYOT: Trabzonspor 59 - 68 Fenerbahçe

4. PERİYOT: Trabzonspor 77 - 95 Fenerbahçe

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor