Trabzonspor onunla ilgileniyor!

Gaziantepspor’un 20 yaşındaki kanat oyuncusu Orkan Çınar'ın babası, Trabzonspor’un oğlunu transfer etmek istediğini açıkladı.   Gaziantepspor cephesinden Trabzonspor'un Orkan Çınar ile ilgilendiği ve bu futbolcunun transferi için kendilerine futbolcu artı

Trabzonspor onunla ilgileniyor!
Gaziantepspor’un 20 yaşındaki kanat oyuncusu Orkan Çınar'ın babası, Trabzonspor’un oğlunu transfer etmek istediğini açıkladı.
 
Gaziantepspor cephesinden Trabzonspor'un Orkan Çınar ile ilgilendiği ve bu futbolcunun transferi için kendilerine futbolcu artı bonservis bedeli teklifi yapıldığı iddia edildi.Geçtiğimiz sezon 37 maçta forma giyerek 3 gol atan ve 7 asist yapan Orkan için ise Güneydoğu ekibinin adeta servet istediği öğrenildi. Oyuncunun bonservisi için 3 milyon euro talep eden kırmızı-siyahlıların ayrıca 3 oyuncu da istediği belirtildi.
 
Genç oyuncu Orkan'ın babası yerel bir gazeteye, Trabzonspor'un oğluyla ilgilendiğini söyledi. 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun kulübü ile sözleşmesi 2019 yılında sona eriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler