Trabzonspor önceki dönemi inceliyor

Trabzonspor'da Muharrem Usta başkanlığındaki yönetim, önceki dönemin harcamalarını incelemeye aldı. Bu sezon hem sportif, hem de mali anlamda zor günler geçiren Trabzonspor’da her geçen gün yeni bir alacaklının kapıya dayanması üzerine Başkan Muharrem Ust

Trabzonspor önceki dönemi inceliyor

Trabzonspor'da Muharrem Usta başkanlığındaki yönetim, önceki dönemin harcamalarını incelemeye aldı.

Bu sezon hem sportif, hem de mali anlamda zor günler geçiren Trabzonspor’da her geçen gün yeni bir alacaklının kapıya dayanması üzerine Başkan Muharrem Usta ve yönetimi, harekete geçirdi. Kulüp kayıtlarına göre menajerlere 35 milyon liralık borç bulunurken geçmiş döneme ait ödemeler için sürekli kulübün kapısının aşındırılması, yönetimin inceleme başlatma kararı almasına sebep oldu.

Kulübün borcunun bu yüzden kongrede açıklanandan fazla olduğu ifade edilirken Başkan Muharrem Usta, bu konuda yetkililere detaylı bir rapor hazırlatılması talimatı verdi. Göreve, '50’inci yılda şampiyonluk' hedefiyle başlayan Usta ve yönetiminin, mali tabloyla ilgili raporun hazırlanmasını beklediği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor