Trabzonspor o branşla bağlarını kopardı

Trabzonspor radikal kararlar almaya devam ediyor.

Trabzonspor o branşla bağlarını kopardı
Trabzonspor Yönetimi ekonomik yönden kulübü düzlüğü çıkarmak için yeni adımlar atmaya devam ediyor.

Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Emre Aksoy, Trabzonspor yüzme kulübünün, Trabzonspor bünyesinden çıkarıldığını duyurdu.

Trabzonspor’da başkan Muharrem Usta ve yönetimi mali tabloyu düzeltebilmek ve kulübe rahat bir nefes aldırabilmek adına radikal kararlar almaya devam ediyor. QNB Bank ile yapılan sponsorluk anlaşmasıyla rahat bir nefes alacak olan Bordo-Mavili kulüp, Trabzonspor yüzme kulübü ile tüm bağlarını kopardı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Trabzonspor Mali İşler Koordinatörü ve TS Club’lardan sorumlu yöneticisi Emre Aksoy, idare ve yönetim bazında kulüp ile tüm ilişiklerini kestiklerini belirterek; “Trabzonspor, yüzme branşındaki isim hakkının iadesi için de gereken hukuki süreci başlattık. Kısa zamanda yüzme branşını kulüp bünyesinden çıkaracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler