Trabzonspor milli koçla anlaştı

Baskette de başarı hedefleyen Trabzonspor, coach sorununu çözdü.

Trabzonspor milli koçla anlaştı

Haber61 / Spor Servisi Levent Ustabaşı - Spor Toto Basketbol Ligi’nde sezonun sona ermesinin ardından başantrenör Ahmet Kandemir ile yollarını ayıran Trabzonspor Medical Park’ın yeni coach’u belli oldu.

Bordo-Mavililer’in başkanı Abiş Hopikoğlu, gelecek sezon için Bazarevich’le görüştüklerini ifade ederken, “Prepsipte anlaşma sağladığımız Bazarevich’le görüşmelerimiz devam ediyor. Birkaç gün içerisinde bu görüşmeleri sonuçlandıracağız” demişti. Görüşmeler olumlu sonuçlandığı öğrenildi.

RUSLARIN GÖZDESİ

51 yaşındaki koç Sergei Bazarevich son olarak İtalya Seri A ekiplerinden Pallacanestro Cantu takımını çalıştırdı. Rus Milli Takımı’nda da görev yapan Bazarevich’in, antrenörlük kariyerinde Rus Ligi’nde Krasnye Krylia ile 2 şampiyonluğun yanı sıra bir de EuroChallenge şampiyonluğu bulunuyor.

Yaz ligi için Amerika'da olan yeni koç dönüşte imza atacak. 1 hafta sonra döneceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor