Trabzonspor: Malum çevreler...

Trabzonspor'dan önemli açıklama

Trabzonspor: Malum çevreler...
Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'de pazar günü sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Trabzonspor'dan bu maç öncesinde açıklama yapıldı.

Özellikle Fenerbahçeli taraftarların sosyal medyadan ortamı gerecek davranışlar sergilemesi üzerine yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Fenerbahçe ile kendi evimizde oynayacağımız karşılaşmaya ilişkin malum çevrelerce yaratılmak istenen gergin hava herkes tarafından  fark edilmiştir. Ne yazıkki bu malum çevreler, şanlı ordumuz sınırlarımızın ötesinde bağımsızlık mücadelesi verirken ve kahramanlarımız cephede şehit düşerken bu tip suni gündemler yaratmaktan çekinmemişlerdir!

Şimdiye kadar hangi şartlar altında olursa olsun ne kamuoyunda kurgulanmaya çalışına 'imaj' ne de çeşitli sosyal medya mecralarında yapılan 'provakasyonlar' taraftarlarımızın sağduyusunun önüne geçememiştir.

Trabzonspor ve Trabzon kenti üzerine masa başı oyunları oynayanlar bilsinler ki; bu sinsi amaçlarına asla ulaşamayacaklardır. Taraftarlarımız bu tür algı operasyonlarına karşı yine en güzel cevabı takımımıza göstereceği destek ile verecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor