Trabzonspor Lewis Baker ile anlaştı! Ne zaman gelecek

Trabzonspor'un Lewis Baker ile anlaştı. Oyuncunun akşam saatlerinde Trabzon'da olması bekleniyor.

Trabzonspor Lewis Baker ile anlaştı! Ne zaman gelecek

Trabzonspor eksik görülen bölgelere takviye yapmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sosa'nın takımdan ayrılması, yeni transfer Anders Trondsen'in de sakatlık yaşaması sonrasında orta saha için çalışma yapan bordo mavililer, Chelseali 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Lewis Baker ile anlaşma sağladı.

Oyuncunun akşam saatlerinde Trabzon Havalimanına gelmesi bekleniyor. 

LEWİS BAKER KİMDİR?

Tam adı Lewis Renard Baker olan futbolcu, 2 Nisan 1995 tarihinde İngltere'nin Luton kentinde dünyaya geldi. Futbola Chelsea altyapısında başlayan futbolcu; Sheffield Wednesday, MK Dons, Vitesse, Middlesbrough, Leeds United, Reading ve Fortuna Düsseldorf takımlarında kiralık olarak forma giydi. Geçtiğimiz sezonu Alman ekibi Düsseldorf'ta geçiren Baker, çıktığı 9 maçta gol ve asist katkısı üretemedi. İngiltere Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde 45 kez forma giyen 1.82 boyundaki orta saha oyuncusu, milli formayla 19 gol kaydetti. Güncel piyasa değeri 2.8 milyon Euro olan 25 yaşındaki futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam ediyor..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor