Trabzonspor kendine gelemiyor

Sezona Teknik Direktör Şota Arveladze ile başlayan ve ilk haftalardaki performansı ile şampiyonluk adayı olarak lanse edilen Trabzonspor sonrasından girdiği çöküş dönemi ile son yılların en kötü performansını sergiledi.   Önce şampiyonluk yarışında ardınd

Trabzonspor kendine gelemiyor
Sezona Teknik Direktör Şota Arveladze ile başlayan ve ilk haftalardaki performansı ile şampiyonluk adayı olarak lanse edilen Trabzonspor sonrasından girdiği çöküş dönemi ile son yılların en kötü performansını sergiledi.
 
Önce şampiyonluk yarışında ardından ise Türkiye kupasında havlu atan Bordo mavililer, Avrupa Kupaları hedefi doğrultusunda önemli gördükleri Gençlerbirliği maçını da kaybederek kan kaybetmeye devam ediyor. Aldığı mağlubiyetlerle zirve ile arasındaki puan farkını 32’ye çıkaran küme hattı ile de puan farkını 13’e indirdi.
 
Başkan seçildiği günden itibaren ekonomik sorunlarla boğuşan ve yaptığı hamlelerle kulübe önemli bir kazanç sağlayan Muharrem Usta, sportif anlamda aynı başarıyı gösteremedi. Futbolcu ve teknik Direktör değişikliği ile başarı yakalamayı hedefleyen Başkan Usta, Şota Arveladze’nin ardından göreve getirdiği Sadi Tekelioğlu ile yola devam etmeyerek Hami Mandıralı’yı göreve getirdi. Devre arasında Gaziantepspor’dan Muhammet Demir, Akhisar Belediyespor’dan Güray Vural ve 1461 Trabzon’dan Akakpo’yu kadroya dahil etti. Ancak bu hamlelerin birçoğu da takıma olumlu yansımadı ve bordo mavililer kötü gidişten kurtulamadı.
 
Trabzonspor’un bu durumu taraftarlarında tepkisini çekerken yeni yönetime tolerans gösterilse de takımın oynadığı futboldan memnun olmadıklarını her fırsatta dile getiriyorlar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor