Trabzonspor karnavala hazırlanıyor

Şampiyonluğun ardından kent meydanındaki müthiş kutlamaların benzeri pazar günü İstanbul’da olacak. Yüzbinlerce taraftarın Yenikapı’ya akın etmesi beklenirken, tüm dünya yine Trabzonspor’u konuşacak.

Trabzonspor karnavala hazırlanıyor

Trabzonspor'da kutlamalar devam ediyor... Trabzon Dernekler Federasyonu ve bünyesindeki tüm sivil toplum kuruluşları ile Gurbetçi Gençler’in organize ettiği şampiyonluk kutlaması, pazar günü Yenikapı’da düzenlenecek. Saat 15.00’te başlayacak organizasyona sanatçılar katılacak, hava karardıktan sonra lazer, meşale ve havai fişek gösterileri yapılacak.

Yüzbinlerce Trabzonsporlu’nun etkinliğe katılması beklenirken, şampiyonluğun ardından kent meydanındaki görüntünün bir benzeri yaşanacak. Trabzon’daki görüntüleri tüm dünya basını paylaşırken, sosyal medyada 1 milyarın üstünde rekor izlenme seviyesine ulaşılmıştı. Taraftarlar bu kez İstanbul’daki şov için geri sayımda. Bazı yöneticilerin kutlamalara katılıp, destek vereceği öğrenilirken, kulüp yetkilileri de organizasyona destek sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor