Trabzonspor ilki başardı

Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor Çaykur Rizespor'u 6-0 mağlup etti. Bordo-Mavililer böylece bu sezon Süper Lig’de en farklı galibiyeti alan ve bir maçta altı gol atan ilk takım oldu. EN SON 2010'DA... Trabzonspor Süper Lig’de altı ve üzeri son gali

Trabzonspor ilki başardı

Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor Çaykur Rizespor'u 6-0 mağlup etti.

Bordo-Mavililer böylece bu sezon Süper Lig’de en farklı galibiyeti alan ve bir maçta altı gol atan ilk takım oldu.

EN SON 2010'DA...

Trabzonspor Süper Lig’de altı ve üzeri son galibiyetini 2010-11 sezonunda almıştı. Şenol Güneş yönetimindeki takım 8.haftada deplasmanda Kasımpaşa’yı 7-0 yenmişti.

LİGDE 32. KEZ KARŞILAŞTILAR

Ç.Rizespor ile Trabzonspor Süper Lig'de toplamda 32 maçta karşılaşırken 5 kez Ç.Rizespor, 20 kez Trabzonspor kazandı ve 7 maç berabere bitti. İki takım arasında oynanan son 17 maçta sadece 1 kez beraberlik sonucu alınırken diğer 16 karşılaşmanın 13'ünü Trabzonspor, üç karşılaşmayı da Ç.Rizespor galip bitirdi.

19 YAŞINDA 2 GOL 2 ASİST

Trabzonspor’un 19 yaşındaki oyuncusu (29.01.1997 doğumlu) Yusuf Yazıcı ilk 11’de sahaya çıktığı Ç.Rizespor mücadelesinde 4 gole doğrudan katkı yaptı. Yusuf, iki gol atıp iki asist yaparken bu mücadelede iki gol-iki asist yapan bir başka oyuncu Muhammet Demir ile birlikte bu sezon Trabzonspor adına bir maçta en çok gole katkı yapan iki isimden biri oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor