Trabzonspor ile sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla fesheden Kuzey Makedonyalı futbolcu Enis Bardhi’nin, İspanya LaLiga ekiplerinden Real Valladolid ile anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi.
Valladolid Transfer İçin Harekete Geçti
İspanyol basınında yer alan haberlere göre, kümede kalma mücadelesi veren Real Valladolid, Bardhi transferini tamamlamaya çok yaklaştı. Espanyol ve Rayo Vallecano’nun da devrede olduğu bu süreçte, Valladolid’in transferde bir adım önde olduğu ifade edildi.
Trabzonspor’daki Kariyeri
Trabzonspor’da iki sezon geçiren Bardhi, bordo-mavili formayla toplam 97 maça çıktı ve 14 gol atıp 7 asist yaptı. Ancak dün itibarıyla tarafların karşılıklı anlaşmasıyla sözleşmesi feshedildi.
2017-2022 yılları arasında Levante formasıyla LaLiga’da mücadele eden ve burada adından söz ettiren Bardhi’nin, yeniden İspanya’ya dönerek Valladolid ile kariyerine devam edebileceği öne sürüldü. Valladolid, şu an LaLiga’da 19. sırada bulunuyor ve kümede kalma mücadelesi veriyor.
Kaynak: