"Trabzonspor iktidara karşı zaferi simgeler"

Trabzonspor İspanya'da haber oldu, Ahmet Ağaoğlu ve futbolcular açıklamalarda bulundu.

"Trabzonspor iktidara karşı zaferi simgeler"

Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu ve futbolculardan Marek Hamsik ile Abdülkadir Ömür, İspanyol Marca gazetesine konuştu. 

Başkan Ahmet Ağaoğlu; ”Oyuncularımız insanlarımız gibi savaşçılar. Medeniyetlerin karışımı bizi misafirperver kılıyor. Bizi karakterize eden rekabetçi geni ruhumuzda taşıyor. Trabzon böyle bir yer.  Başarıdan başka bir şey kabul edilemez. Türkiye'de zincirleri kıran ilk takımız. İstanbul'un tekeli, kimliğini bulamayan ve tanınmayan insanların sesi Trabzonspor bir devrimdir.  Halkının kendini özdeşleştirdiği ve iktidara karşı zaferi simgeleyen bir takımdır. Türkiye'de üç büyük ve bir farklı büyük vardır. Trabzonspor bir kulüpten daha fazlası. Herkes bizi destekliyor” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’un yıldızı Hamsik, "Tutku Napoli'dekine benziyor. Uzun yıllar sonra şampiyonluğu kazanma şansımız var" derken, Abdülkadir Ömür de, "Biz bir aileyiz. Trabzon'da kimse başka kulüp tutmaz. Hepimizin hayali zirveye çıkıp şehre bir şampiyonluk daha kazandırmak" açıklamasında bulundu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor