Trabzonspor iki oyuncunun peşinde: Yönetici açıkladı

Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın'dan önemli açıklama...

Trabzonspor iki oyuncunun peşinde: Yönetici açıkladı
Trabzonspor Macaristan kampının sonlarına yaklaşırken sağ kanat mevkiine transfer çalışmalarını hızlandı.

Yeni sezona iddialı bir kadro ile girme hedefinde olan Bordo-mavili takım sağ kanat ve sağ açık mevkiine yapılması planlanan 2 oyuncu transferi için kolları sıvadı.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın Haber61.Net’e yaptığı açıklamada Cuma günü yurt dışına gideceğini belirterek, 25 yaş altı en az iki oyuncu ile görüşmeler gerçekleştireceğini belirtti.

Aydın, "öncelikle sağ kanat sorununu çözmeyi hedefliyoruz. Sağ kanatta sıkıtımız var. Bu sorunu çözersek başka bölgelere oyuncu bakarız ama öncelikli hedefimiz sağ kanat. Bütçemiz doğrultusunda ilk hedefimiz kiralama yöntemini kullanmak. UEFA’nın bize verdiği limitlere yaklaştık bu açıdan sağ kanat transferlerini kiralama metodu ile çözmeyi hedefliyoruz" dedi.

Transferin son günlerine doğru 1-2 genç ismi de kadrolarını katmayı hedeflediklerini sözlerine ekleyen Aydın, "ülkelerinin milli takımlarında futbol oynamış Ramil gibi oyuncuları kadromuza katabiliriz" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler