Trabzonspor için flaş iddia! Yeniden Junuzovic...

Trabzonspor'un transferin son günüde Junuzovic bombasını patlatacağı iddia edildi! Hatırlanacağı üzere Junuzovic 2017 yılında çok istenmiş ve olmayınca Sosa transfer edilmişti...

Trabzonspor için flaş iddia! Yeniden Junuzovic...

Trabzonspor savunmaya takviyeleri gerçekleştirdikten sonra hücumu şekillendirecek iyi bir orta saha arıyordu. İkinci kez Saint Etienne'den Wahbi Khazri için nabız yoklayan Trabzonspor bu transferde şu ana kadar başarılı olamadı.

Fotomaç'ta yer alan iddiaya göre;

Alternatif isimlere yönelen bordo-mavililer, eski gözdesi Zlatko Junuzovic'i renklerine bağlamak için harekat başlattı. Transferi yetiştirmek isteyen Karadeniz temsilcisinin yöneticileri 33 yaşındaki yıldız oyuncunun kulübü RB Salzburg ile kıran kırana pazarlıkları sürdürüyor.

BÜYÜK BİR TECRÜBE

Zlatko Junuzovic kariyeri boyunca Karntern, RB Salzburg, Grazer, A.Wien ve Werder Bremen'de forma giydi. Bremen'in efsane oyuncuları arasında yer alan 33 yaşındaki yıldız isim orta sahanın her yerinde görev yapabiliyor. Çok yönlü olması sebebiyle Trabzonspor onu mutlaka renklerine bağlamak istiyor. Eddie Newton, yönetime mutlaka bileklerine hakim bir orta saha almaları gerektiğini belirtmişti. Khazri olmayınca 5 adayla aynı anda görüşen Karadeniz Fırtınası'nda Zlatko Junuzovic ön plana çıktı.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor