Trabzonspor için bir fırsat daha!

Bordo mavililer üst sıralar için bir fırsat daha yakaladı

Trabzonspor için bir fırsat daha!
Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'de Trabzonspor'a üst sıralara yükselmek için bir fırsat daha doğdu.

Geçtiğimiz haftalarda üst sıralara yükselmek adına bir çok fırsatı tepen Trabzonspor''un ayağına çok önemli bir fırsat daha geldi. 5. sırada yer alan bordo mavililerden üst sırada bulunanlardan önce Beşiktaş sonra da Fenerbahçe puan kaybetti. 

Beşiktaş Bursaspor ile 2-2 berabere kalarak haftayı 37 puanla 4. sırada tamamlarken Fenerbahçe de Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalarak 38 puanla 3. sırada kaldı. Böylece 31 puanla 5. sırada yer alan Trabzonspor'a üst sıralarla puan farkını düşürmek için bir fırsat daha doğdu.

Trabzonspor bu hafta kendisiyle aynı puandaki Göztepe'yi yenmesi durumunda hem en yakın rakibini geçecek hem de üst sıralarla puan farkını düşürecek.

Öte yandan 2. sırada yer alan Galatasaray Sivasspor deplasmanına , 1. sırada yer alan Başakşehir de Konyaspor deplasmanına çıkacak.

süper lig puan durumu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor