Trabzonspor Ibanez transferini bitirdi!

Ön eleme maçlarını Kızılyıldız'da oynadıktan sonra sağlık kontrolü için Türkiye'ye gelecek.

Trabzonspor Ibanez transferini bitirdi!
Trabzonspor, gündeminde yer alan savunmacılardan Luis İbanez'in transferini kesin olarak bitirdi. Nice'li Jeremy Pied transferini de  24 Temmuz'da başlayacak Macaristan kampına yetiştirmek için büyük uğraş veriyor.

Bordo-Mavililer,  Kızılyıldız'ın sol beki Luis Ibanez ile her konuda anlaşmaya varırken bu futbolcuyla ön protokol imzaladı.  Ancak Kızılyılz'ın Arjantinli solbeki İbanez şimdilik Türkiye'ye gelmeyecek. Forma giydiği Kızılyıldız ile ön eleme maçlarını oynadıktan sonra Arjantinli solbek Luiz İbanez Türkiye'ye gelerek sağlık kontrolünden geçecek.

Sağlık kontrolünde bir proplem yaşanmaması halinde ise İbanez bordo mavili ekiple resmi sözleşme imzalayacak

PİED İKNA OLDU GİBİ

Trabzonspor'un bonservisi elinde olan Fransız ekibi Nice’nin eski futbolcusu Pied'i de ikna aşamasında olduğu kaydedildi. Ibanez'i transferi biterken PBordo mavililer Pied'i de Macaristan'da başlayacak ikinci kampa yetiştirmeye çalışıyor.

Tolga ŞAHİN / Haber61.net

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler