Trabzonspor hakkındaki çirkin iddiaya yöneticiden kapak!

Bordo mavili takımın şike yaptığı iddiasına verdiği yanıt olay oldu

Trabzonspor hakkındaki çirkin iddiaya yöneticiden kapak!

Geçtiğimiz sezonun sonunda lige veda ederek 1. Lig' düşen Çaykur Rizespor yönetiminin algı operasyonu sonrasında bazı Rizeli taraftarlar düşmenin sorumlusu olarak Trabzonspor'u görmeye devam ediyor. Bir Rizespor taraftarı ise daha da ileri giderek Trabzonspor Bursaspor maçında şike yapıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu..

Taraftar,  Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal,  Bursaspor Başkanı Ali Ay , Trabzonspor Yöneticisi  Gökhan Saral , Menajer Mithat Halis, Menajer Metin Korkmaz, Trabzonspor ve Bursaspor Kulüpleri, Menajer  Özkan Doğan, Trabzonspor Yöneticisi Emre Aksoy, Trabzonsporlu Futbolcu Uğur Demirok ve Bursasporlu Futbolcu Şamil Cinaz'dan şikayetçi oldu.

Bu gelişme bordo mavili taraftarların büyük tepkisini çekerken Trabzonsporlu yönetici Nevzat Aydın'ın mesajı adeta iddialara "kapak" oldu. Suç duyurusunun metnini sosyal medyada gören ve yorumlayan Aydın '' Hikmet Karaman da var mı listede? '' ifadelerini kullandı.

Bilindiği gibi Karaman'ın adı 3 Temmuz sürecinde tapelerde geçmişti.
Trabzonspor hakkındaki çirkin iddiaya yöneticiden kapak!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler