Trabzonspor galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor

 Süper Lig'de son 4 maçtır kazanamayan Trabzonspor, yarın sahasında ağırlayacağı Çaykur Rizespor'u yenerek hasrete son vermek istiyor.   Süper Lig’de hedeflerinin uzağında kalan, oynadığı son 4 maçından ise galibiyet çıkaramayan Trabzonspor, yarın evinde

Trabzonspor galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor
 Süper Lig'de son 4 maçtır kazanamayan Trabzonspor, yarın sahasında ağırlayacağı Çaykur Rizespor'u yenerek hasrete son vermek istiyor.
 
Süper Lig’de hedeflerinin uzağında kalan, oynadığı son 4 maçından ise galibiyet çıkaramayan Trabzonspor, yarın evinde ağırlayacağı Çaykur Rizespor’u mağlup ederek camiasının yüzünü güldürmek ve moral bulmak istiyor. Yarın saat 15.30’da Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek. Trabzonspor,  cezası nedeniyle bu maça taraftarlarından yoksun çıkacak.
 
Bordo mavililerde kart cezalısı Aykut Demir, sakatlığı bulunan Ramazan ve Akakpo ile kadro dışı bırakılan Sefa, Özer, Fatih ve Marin bu maçta yer almayacak. Sakatlığı büyük ölçüde düzelen ancak tam olarak hazır hale gelemeyen Mustafa Yumlu'nun da forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, genç ağırlıklı bir kadroyla Rize ekibinin karşısına çıkarak, sahadan galibiyetle ayrılmayı arzuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler