Trabzonspor Galatasaray'dan parasını alamıyor

Trabzonspor'dan Burak Yılmaz'ın satışından doğan hakkını istiyor

Trabzonspor Galatasaray'dan parasını alamıyor
Trabzonspor, Galatasaray'da kalan "Burak Yılmaz " alacağını hala tahsil edemedi

Galatasaray'ın Burak Yılmaz'ı 8 milyon Euro bonservis bedeliyle Çin kulübü Beijing Guoan'a satması Trabzonspor'da da memnuniyetle karşılanmıştı.

Çünkü, bordo-mavili kulüp, Burak Trabzonspor'dan Galatasaray'a giderken, "Bir sonraki transferden yüzde 25 pay alma" maddesi koydurmuştu. Ancak Karadeniz ekibi, yıldız futbolcunun Çin'e transferinden kendisine düşen 2 milyon Euro'yu hala alamadı. Daha önce sarı-kırmızılı kulübe resmi yazı göndererek 2 milyon Euro'yu talep eden Trabzonspor yönetimi, aradan geçen süreçte bir gelişme olmayınca Galatasaray'ı bir kez daha uyardı.

Trabzon yönetimi işin hukuki boyuta taşınmadan çözülmesi tavsiyesinde bulundu. Bordo-mavililer, Galatasaraylı idarecilere "Olayın mahkemeye taşınmasını istemiyoruz. Burak'ın transferinden gelen payı hamen verin" talimatını gönderdi. Bu arada Cimbom'un, Karadeniz ekibine bu paranın yerine Donk'u önerdiği, Trabzonspor cephesinin ise bu teklife sıcak bakmadığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor