"Trabzonspor Fenerbahçe maçının hakemine güvenmiyorum"

Trabzonsporlu isim Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

"Trabzonspor Fenerbahçe maçının hakemine güvenmiyorum"

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasına atanan Ali Palabıyık’ın geçmiş performanslarına baktığında kendisinin sağlıklı bir maç yöneteceğine inanmadığını söyledi. 


1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Süper Lig’in 19. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçını İHA’ya değerlendirdi. Önceki yıllara göre bordo-mavililer ile sarı-lacivertliler arasındaki karşılaşmaların daha gergin geçtiğini belirten Hatayoğlu, “Geçtiğimiz yıllarda Fenerbahçe-Trabzonspor maçları Trabzon’da bu kadar gergin geçmezdi. Trabzonspor taraftarı da yaşanabilecek olaylara karşı dikkatli olmalı. 90 dakika boyunca Fenerbahçe’yi baskı altına alarak takımlarını desteklemeliler. Ama kesinlikle ve kesinlikle olay çıkarmadan” ifadelerini kullandı.

“MAÇIN HAKEMİNE GÜVENMİYORUM”

Karşılaşmaya atanan Ali Palabıyık’ın verdiği kararlara güvenmediğini dile getiren Alaattin Hatayoğlu, “Ali Palabıyık daha önceki Trabzonspor maçlarında gözünün önündeki penaltıları çalmayan bir hakem. Özellikle büyük maçlarda, Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmalarda rakibin lehine düdük çalıp, hakem katliamı denebilecek şekilde düdük çalmış bir hakem. Bu maça verilmesi doğru bir karar değil. Onlar bu işten para kazanıyor, çocuklarına parayı bu isten götürüyorlar. Bizim istediğimiz tek şey, her iki takıma da hakkaniyetli kararlar versin, biz sonuca razıyız. Yeter ki rakibimiz Fenerbahçe’ye eyyamcı kararlar vermesin. Ama asla maçın hakemine güvenmiyorum. Trabzonspor yönetimi de bu karara karşı tepki göstermeliydiler. Ama bakıyoruz, Trabzonspor aleyhine olabilecek sonuçlara karşı yönetimden bir beyanat yok. Testi kırılmadan önlemlerini alsınlar. Maçtan sonra söyleyeceklerinin bir anlamı olmaz” şeklinde konuştu.

“TARAFTARIMIZ 90 DAKİKA BOYUNCA DESTEKTE BULUNSUN”

Bordo-mavili taraftarların karşılaşmaya gösterdiği ilgiye de değinen Hatayoğlu, şöyle konuştu:

“Olimpiyat Stadı’nda 61 bin kişilik bir taraftar rekorumuz var. Eğer 70-80 bin kişilik bir stadımız olsaydı bu maçta dolardı. Biletler iki önce açılır açılmaz bitti. Yani 41 bin 461 bilet tükendi. İstanbul ve yurt dışından da talep var. Bilet bulamayan taraftarlar da var. Trabzonspor taraftarı 90 dakika baskı altına alacak ve hakemin vereceği olumsuz kararlara tepki göstersinler. Bunu da Fair-play çerçevesinde ıslıkları ve tezahüratları ile yapsınlar. Bu maçla ilgili her şey Trabzonspor’un lehinedir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler