Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasına 3 bakanlıktan soruşturma

Haber61 – Haber Servisi – Hüseyin Avni Aker’de oynanan Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasında çıkan saha olayları nedeni ile karşılaşma 89’ncu dakikada bitti. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, çıkan olaylar ile alakalı açıklamalarda bulundu. Baka

Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasına 3 bakanlıktan soruşturma

Haber61 – Haber Servisi Hüseyin Avni Aker’de oynanan Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasında çıkan saha olayları nedeni ile karşılaşma 89’ncu dakikada bitti. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, çıkan olaylar ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Bakan Kılıç, "Buradaki yaşanan olaylardan ihmali olanlar var mıdır, nasıl cerayan etmiştir, nasıl oraya girmişlerdir araştırma yapılacaktır. Daha şeffaf şekilde paylaşacağız. Herkese geçmiş olsun diyoruz."dedi.

İçişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı ile beraber araştırdıklarını vurgulayan Kılıç, “Sahaya bir holiganın atlamasının futbolda yeri yoktur. Trabzon'un gerçekten bu konularla anılmasını Trabzon şehri hak etmiyor. Misafirperver, bu noktada ülkemizin en önemli şehirlerinden birisi. Trabzonspor'un başarıları vardır. Sadece futbolda da değil. Bu anlamda Türk sporuna büyük katkılar vermiş kulübümüzdür. Spor camiasına geçmiş olsun. O kişi asla ve asla Trabzon'u ve Trabzonspor'u temsil etmiyordu. Trabzon'un sportif anlamda centilmence devam eden maçındaki bu olayı da kınıyoruz."şeklinde konuştu.

Bu tip olayların futbolda yerinin olmadığını belirten Kılıç,” Üzücü bir olay yaşanmıştır. Aynı şekilde İçişleri Bakanlığı ile yaptığımız görüşmelerde burada bir soruşturma başlatıldı. Her açıdan o kişinin stada nasıl girdiği ile ilgili araştırma yapılacak. Bu konuyla ilgili olarak müfettişleri görevlendirdik. Sporda şiddet görmek istemeyiz, o anlamda burada yapacağımız çalışmada bu anlamda devam edecektir. Basın mensuplarına da büyük iş düşüyor. Bunların önlemini almak durumundayız."kelimelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor