Trabzonspor eski günlere dönecek

Trabzonspor'da 3. kez göreve gelen Teknik Direktör Ersun Yanal'ın takıma uygulayacağı oyun sistemi ile bordo mavili ekip eski günlerine dönecek. Son yıllarda verimsiz bir futbol sergileyen Trabzonspor, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın takımın başına gelmesi

Trabzonspor eski günlere dönecek

Trabzonspor'da 3. kez göreve gelen Teknik Direktör Ersun Yanal'ın takıma uygulayacağı oyun sistemi ile bordo mavili ekip eski günlerine dönecek.

Son yıllarda verimsiz bir futbol sergileyen Trabzonspor, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın takımın başına gelmesiyle birlikte eski yıllarda olduğu gibi saldıran bir takım görüntüsüne girecek. 

Bordo-mavili kulübe imza attığı 3. dönemde bunun mesajını veren Yanal, Trabzonspor'da futbol inancı yüksek oyunculardan oluşan bir takım kurmaya çalışacak. Çalıştırdığı takımlarda ofansif yönü yüksek olan oyuncuları tercih eden deneyimli çalıştırıcı, bordo-mavili takıma katacağı isimlerle de bu özellikte olan oyunculara öncelik verecek.

Savunma, orta saha ve forvet hattında değişikliklere girecek olan Yanal, sahanın her bölgesinde basabilen bir takım ruhu ortaya çıkarmaya çalışacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor