Trabzonspor eski başkanı Albayrak’tan hakem yorumu: Mafya,çete!

Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak Haber61’e konuştu.

Trabzonspor eski başkanı Albayrak’tan hakem yorumu: Mafya,çete!

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor Süper Lig’in 5. Haftasında evinde Başakşehir’i ağırladı. Karşılaşma öncesi Haber61TV mikrofonlarına konuşan Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak hakemler hakkında sert ifadeler kullandı.

Yöneticiliği hakemler yüzünden bıraktığını belirten Albayrak, bu kadar büyük bir mafya ile baş etmenin mümkün olmadığını belirterek “Ben futbolda yöneticiliği hakemler yüzünden bıraktım. Bu kadar büyük bir mafyanın, çetenin içinde bunlarla baş etmek hakikaten mümkün değildi o dönemde. Bugün VAR olmasına ve her şey olmasına rağmen yine bu hakemler istediğini yapıyor. Ben bu işlerin çok kolay düzeleceğine inanmıyorum. Çok radikal tedbirler alınmazsa bugün futbol uçuruma doğru gidiyor.” dedi.

Kurulan düzenin değişmesi için radikal kararlar alınması gerektiğini belirten Albayrak “Bugün bir hakem 500-600 bin lira para kazanıyor yılda. Şimdi 21 maç oldu ligde. Hakem sayısı da arttı. 6-7 misli hakem olması lazım. Mesela bu hafta 10 maç var. 70-80 tane bu liglerde hakem olması lazım. Hata yapanı kesip atacaksın veya 3. Lige indireceksin. Kendini ispatlayana kadar duracak sonra yukarı çıkartacaksın onu. Yoksa bu şekilde adamlar her tarafta istedikleri gibi oynuyorlar. Bu iş futboldan çıktı maddi bir işe döndü. Ben hakemlerin bir çoğunun para aldığını düşünüyorum. Bu işi para karşılığı yapıyorlar. Parayı veren düdüğü çalıyor kardeşim, kısacası bu yani. Ama siz radikal kararlar alıp genç düzgün adamlar bulursanız, bu futbol düzelir yoksa VAR’a rağmen adamlar istediğini yapıyor.” şeklinde konuştu.

Trabzonspor’un iyi yolda olduğunu belirten Albayrak, sabır gösterilmesi gerektiğini belirterek “Trabzonspor iyi yoldaydı geçen yıl. Borçlar noktasında inşallah biraz daha işleri düzeltirsek uzun vadede ümit var ama sabırsız olmayacağız. Tek çıkış yolumuz sabır. Bu sene iyi adamlarımız gitti. Şuanda istediğimiz aşamada değil, inşallah yavaş yavaş istediğimiz seviyeye çıkacak.” dedi.

Son olarak Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun TFF binasına gidip TFF başkanı Nihat Özdemir ve MHK Başkanı Serdar Tatlı ile görüşememesini de yorumlayan Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak “Eğer TFF binasına gitsem de Başkanla görüşemeseydim istifa ederdim. Şu anki yönetimdeki arkadaşlar iyi yolda, işin detayını da tam bilmiyorum. Ama şahsen federasyon başkanı ve MHK benimle görüşmeyecek. Kimsin sen ya! Kimle görüşmüyorsun. Türk futbolu biziz ya! Siz kimsiniz? Bizim sayemizde oradasınız. İnanın ben o gün gider istifa ederdim. Sen benimle nasıl görüşmezsin? Biz seni seçip oraya getirmedik mi? Bizim seçtiklerimiz bizimle görüşmeyecek, yok böyle bir şey kardeşim.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor