Trabzonspor Ersun Yanal'ı bekliyor! Alternatif ise...

Haber61 Spor Servisi Antalyaspor'a 7-0 mağlup olan Trabbzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı'nın görevine son verilmesi üzerine koltuğa kimin geçeceği merakla bekleniyordu. Zaman kaybetmek istemeyen bordo mavili yönetimin son günlerde adı sıkça günde

Trabzonspor Ersun Yanal'ı bekliyor! Alternatif ise...

Haber61 Spor Servisi

Antalyaspor'a 7-0 mağlup olan Trabbzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı'nın görevine son verilmesi üzerine koltuğa kimin geçeceği merakla bekleniyordu.

Zaman kaybetmek istemeyen bordo mavili yönetimin son günlerde adı sıkça gündeme gelen Ersun Yanal ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi. Yanal'la yapılan görüşmelerin ekonomik nedenlerle henüz olumlu sonlandırılamadığı belirtildi. Tecrübeli teknik adamın 1.5 Milyon Euro olan yıllık ücretinde indirime gitmeye çalışan Trabzonspor yönetiminin alternatifi de hazır tuttuğu kaydedildi.

Yanal ile anlaşma olmaması durumunu göz önüne alan Trabzonspor'un, Anderlecht'in hocası Besnik Hasi ile her konuda anlaştığı iddia edildi. Hasi'nin yıllık 1.1 Milyon Euro'ya evet dediği kaydedilirken, Yanal'ın ikna edilememesi durumunda yönetimin Hasi'yi zaman geçirmeden takımın başına getireceği belirtildi.

ÇATLAK SESLER DE VAR

Öte yandan Trabzonspor yönetiminin önümüzdeki günlerde olağanüstü toplantı gerçekleştireceği ve bu toplantıdan radikal kararların çıkması bekleniyor.Teknik Direktör konusunun da masaya yatırılacağı toplantıda izlenecek yol haritası belirlenecek.

Adı sıkça Trabzonspor ile anılan Ersun Yanal ismine bazı yöneticilerin sıcak bakmadığı iddia edildi.

Toplantıda Bordo-Mavili ekibin listesinde bulunan 3 yerli 3 yabancı ismin gündeme getirilip yöneticilerden fikirlerinin öğrenileceği ve bu isimlerden birine son kararı başkan Muharrem Ustanın vereceği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor