Yeni sezon için transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor daha önce prensip anlaşmasına vardığı 4 futbolcuya bu ay sonuna kadar imza attırmayı planlarken başkan Muharrem Usta'nın Kasımpaşa Spor Kulübü yönetimi ile dün İstanbul'da biraraya geldiği ortaya çıktı.
Kasımpaşa'nın yeni sezonda küçülme planı yapması ve birçok yıldız futbolcusunu elinden çıkarmaya hazırlanırken Fenerbahçe, G.Saray ve Trabzonspor'un gündeminde olan Eren Derdiyok'a en yakın ismin bordo-mavililer olduğu belirtildi.
Başkan Muharrem Usta'nın Kasımpaşa yönetimine dün resmi teklifini yaptığı ve tarafların Çarşamba günü bir kez daha biraraya geleceği öğrenildi.
Trabzonspor, Eren Derdiyok İçin Kasımpaşa Yönetimiyle Masaya Oturdu
Yeni sezon transferlerine hız veren Trabzonspor’un, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da ilgilendiği Eren Derdiyok için Kasımpaşa’ya resmi teklif yaptığı ve tarafların bu hafta yeniden görüşeceği öğrenildi.
Yayınlanma:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Trabzonspor