Trabzonspor dönüyor

Trabzonspor yarın yapacağı son antrenmanın ardından Trabzon'a dönecek.

Trabzonspor dönüyor
Trabzonspor'da Slovakya kampı yarın yapılacak olan son çalışmanın ardından sona erecek.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yeni bir başlangıcın temellerini atan Trabzonspor, yeni sezona yoğun tempoda hazırlanıyor.

Trabzonspor, yeni sezon öncesi Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde sıkı bir hazırlık dönemi geçiriyor. Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Trabzon'da tamamlayan ardından da 3 Temmuz'da Slovakya’nın Samorin kasabasına giden bordo-mavililer, yarın son çalışmasını yaparak Türkiye'ye dönecek. Kampta işi sıkı tutan ve oyuncularına göz açtırmayan deneyimli teknik adam 3 günlük iznin ardından takımı yeniden Trabzon’da toplayacak. 24 Temmuz’a kadar hazırlıklarını Trabzon’da sürdürecek olan Karadeniz ekibi 2. etap için Macaristan’a gidecek. 13 Ağustos’a kadar burada çalışmalarını sürdürecek olan Trabzonspor, oynayacağı özel maçlarla da yeni sezona hazırlanacak. 

YOĞUN HAZIRLIK DÖNEMİ

Futbolcularına adeta göz açtırmayan deneyimli teknik adam çalışma temposunda ise taviz vermiyor. Sabah, öğle ve akşam antrenmanlarıyla sıkı bir hazırlık dönemine imza atan deneyimli teknik adam, fizik olarak takımı hazır hale getirmeye hedeflerken, gelecek sezon yaşanması muhtemel sakatlıklarla ilgili olarak da uyguladığı bilimsel çalışma metotlarıyla futbolcuların kas yapısındaki problemleri gidermeye hedefliyor. Yanal, yönetimindeki bordo-mavililer, hiç olmadığı kadar yoğun bir hazırlık dönemine imza atacak.




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor