Trabzonspor'dan bilet açıklaması

Trabzonspor tükenen biletlerle ilgili açıklamada bulundu.

Trabzonspor'dan bilet açıklaması

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak.


28.01.2018 Pazar günü saat 19:00'da Medicalpark Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma öncesinde dün satışa çıkan biletler kısa zamanda tükendi. Bordo mavili kulüp yaptığı açıklama ile maça gelemeyecak taraftarların biletlerini ve kombinelerini kulübe devretmelerini istedi.

Trabzonspor'un resmi internet  sitesinden yapılan açıklamada "Değerli taraftarlarımız, Fenerbahçe maçına göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı öncelikle teşekkür ederiz. Biletlerimiz kısa sürede tükenmiş olup, devam eden talep nedeniyle bilet ve kombine devriyle ilgili bir çalışma başlatmış bulunmaktayız. Bilet veya kombinesi olup maça gelemeyecek taraftarlarımız koltuklarını kulübümüze devredebileceklerdir. Bu işlem için taraftarlarımızın, http://www.passolig.com.tr adresinden üyelik bilgilerini girdikten sonra kombinelerim sekmesinde yer alan alt menüdeki “kombine kulübe devir” sekmesini tıklamaları yeterlidir. Sahip oldukları koltuk bu şekilde yeniden satışa çıkmış olacaktır. İlgili koltuk bedelinin tamamı kulübümüze aktarılacaktır. Saygılarımızla…" ifadelerin yer verildi;

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler