Trabzonspor'da gözler kupada

Gençlerbirliği deplasmanında 2-1’lik skorla kazanan ve ligdeki son 5 maçından tam 13 puan çıkartan Fırtına’da moraller yüksek. Bordo-Mavililer’de şimdi tek hedef: Süper Kupa.

Trabzonspor'da gözler kupada

Geçen sezonun lig şampiyonu Başakşehir ile Çarşamba günü Süper Kupa’da kozlarını paylaşacak olan Trabzonspor, zorlu 90 dakikanın hazırlıklarına izin yapmadan başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde sabah gerçekleştirilen antrenmanda, son maçta forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaptı. Diğer isimlere ise taktik ağırlıklı bir program uygulandı. Teknik direktör Abdullah Avcı, oyuncularını final havasına sokmaya başlarken; tecrübeli hoca Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak karşılaşmada hedefe ulaşıp, iyi başladığı Trabzonspor serüvenine kupa eklemek istiyor. 

20.45’te başlayacak

Eski kulübü Başakşehir’i ekibiyle birlikte analiz eden Avcı, bugün ve yarın tamamen taktik idmanlar üzerinde duracak. Bordo-Mavililer Salı akşamı, maç için İstanbul’un yolunu tutacak. Süper Kupa mücadelesi, Çarşamba günü saat 20.45’te başlayacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler