Trabzonspor cezayı değerlendirelecek

PFDK'nın 4 maç ceza verdiği Trabzonspor cezayla ilgili durum değerlendirmesi yapacak.   Fenerbahçe maçında yaşanan saha olayları sonrası Trabzonspor'a verilen 4 maçlık seyircisiz oynama ve 915 bin lira para cezasının kulüp tarafından olumlu karşılandığı ö

Trabzonspor cezayı değerlendirelecek
PFDK'nın 4 maç ceza verdiği Trabzonspor cezayla ilgili durum değerlendirmesi yapacak.
 
Fenerbahçe maçında yaşanan saha olayları sonrası Trabzonspor'a verilen 4 maçlık seyircisiz oynama ve 915 bin lira para cezasının kulüp tarafından olumlu karşılandığı öğrenildi.
 
Bordo- mavililerin Tahkim Kurulu'na itiraz yapıp yapmayacağı ise önümüzdeki günlerde yapılacak olan yönetim kurulu toplantısından sonra netlik kazanacak.
 
Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, verilen ceza ile ilgili olarak  yaptığı açıklamada, "Kamu vicdanı bu cezayı ağır bir yaptırım olarak değerlendirmedi. Sadece maddi boyutu biraz ağır gözüküyor. Tahkim Kurulu'na başvurup başvurmayacağımızla ilgili ilk yönetim kurulu toplantısında karar alacağız" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor