Trabzonspor, Borna Barisic’in sezon sonuna kadar kiralandığını duyurdu

Trabzonspor’da Borna Barisic’in yeni adresi belli oldu. 32 yaşındaki futbolcu, sezon sonuna kadar İspanya ekibi Deportivo Leganes’e kiralandı.
Trabzonspor, Borna Barisic’in sezon sonuna kadar kiralandığını duyurdu

Trabzonspor, Borna Barisic’in 2024/2025 sezonu sonuna kadar kiralık olarak gönderildiğini duyurdu. Bordo-mavili kulüp, tecrübeli futbolcunun Deportivo Leganes’e transferi konusunda anlaşma sağlandığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Borna Barisic’in, 2024/2025 futbol sezonu sonuna kadar Club Deportivo Leganes Kulübü’ne geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Yeni adresi İspanya oldu

32 yaşındaki Hırvat futbolcu, sezon sonuna kadar İspanya temsilcisi Deportivo Leganes forması giyecek. Barisic’in kiralık sözleşmesi 2024/2025 sezonunun tamamını kapsayacak.

Trabzonspor performansı

Borna Barisic, Trabzonspor formasıyla 15 karşılaşmada görev aldı. Toplam 381 dakika sahada kalan deneyimli oyuncu, bu süreçte 1 asistlik katkı sağladı.

Bordo-mavili ekipte sol bek pozisyonunda görev yapan Barisic’in kiralık transferi resmiyet kazandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.