Trabzonspor Başantrenörü Bulkaz: Kazanabileceğimiz bir maçtı

 Trabzonspor Başantrenörü Ozan Bulkaz, Beşiktaş gibi bir takıma karşı istatiksel olarak önde olduklarını aktararak, kazanabilecekleri bir maç olduğunu söyledi. 

Trabzonspor Başantrenörü Bulkaz: Kazanabileceğimiz bir maçtı
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 16. haftasında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş Sompo Japan’a 78-74’lük skorla mağlup oldu. Mücadelenin ardından Trabzonspor Başantrenörü Ozan Bulkaz, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Devre arasını iyi değerlendirdiklerini ifade eden Bulkaz, “Öncelikle en son lig maçı ve sonraki takımın görüntüsü arayı iyi değerlendirdiğimizi gösteriyor. Problemimiz Defans ve ribaunttu. Bugün Beşiktaş’ı 70 sayıda tuttuk. Hem de ribaundda Beşiktaş gibi bir takımı istatiksel olarak önde bitirdik. Kazanabilirdik. Net kazanabileceğimiz maçtı. İyi başladık. Önümüzdeki Sakarya maçı ile çıkış yakalayacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“Hakemler iyi yönetti”
Bulkaz, müsabakadaki hakem hatalarının hatırlatılması üzerine, “Hakem arkadaşların iyi yönettiğini düşünüyorum. Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum Sakarya maçı önemli bir maç. Oyuncularımla bu maç üzerinde çalışacağız” açıklamasını yaptı.
Trabzonsporlu basketbolcu Brady Heslip ise önemli bir maç olduğunu vurgulayarak, “Bizim için zor bir oyun oldu. Maalesef kazanamadık” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor