Trabzonspor antrenmanında gerginlik

İki oyuncu arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Trabzonspor antrenmanında gerginlik
Yeni sezon hazırlıklarını Slovakya'da sürdüren Trabzonspor'un antrenmanında iki oyuncu arasında gerginlik yaşandı.

Slovakya'nın Samorin Kasabası'nda 1’inci etap kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’un bu sabah yaptığı antrenmanda Zeki Yavru ile Okay Yokuşlu arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

3 OYUNCU KATILMADI

Kamp yapılan otelin sahasında teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde ilk 20 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmana izinli olan Uğur Demirok, salonda çalışan Mehmet Ekici ve dünkü çalışmada belinde ağrı hisseden Ramazan Övüç yer almadı.  

OKAY ÖZÜR DİLEDİ

 Antrenmanda,ısınma hareketlerinin ardından dar alanda topla çalışma gerçekleştirildi. Bir pozisyonda Okay Yokuşlu’nun sert müdahalesi sonucu Zeki Yavru yerde kaldı. Zeki, sert müdahale sonrasında Okay Yokuşlu'ya tepki gösterdi ve iki futbolcu arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Okay Yokuşluş, arkadaşına elini uzatıp özür dilerken Zeki Yavru’nun gerginliğinin bir süre daha sürdüğü gözlendi.

ANTRENMANI KENARDAN TAKİP ETTİ

Bu arada Ersun Yanal'ın antrenmanlarda da moralsiz olduğu görüldü. Düşünceli olduğu gözlenen Ersun Yanal, bugünkü antrenmanın basına açık bölümünün tamamında çalışmaları kenardan takip etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor