Trabzonspor'a yeni Arveladze iddiası

Sezon bitmeden transfer iddiaları başlarken Trabzonspor'a Şota ve Arçil'in yeğeni Vato Arveladze'yi yazdılar

Trabzonspor'a yeni Arveladze iddiası

Trabzonspor için sezon bitmeden transfer iddiaları ortaya atılmaya başladı. Bunlardan en dikkat çekeni bugün basına yansıyan Vato Arveladze ismi oldu. Trabzonspor'un efsane Gürcü ikizleri Şota ve Arçil'in yeğeni olan Vato'nun izlendiği öne sürüldü.

Fotomaç'taki habere göre;

Efsane ikizlerin yeğeni olan Vato Arveladze, Fırtına tarafından izleniyor. Trabzonspor scout ekibi Gürcistan- İsviçre maçında onu izlemek için çıkarma yapacak. Scoutlar ardından raporlarını teknik heyet ve yönetime sunacak. Sonuçlar olumlu olursa Arveladze soyadının Trabzonspor'a dönüşü için harekat başlatılacak. Yolu bir dönem Kasımpaşa altyapısından da geçen 21 yaşındaki Gürcü forvet, Polonya'nın Korono ekibinde forma giyiyor. Tiflis'te 37 maçta 8 gol, 8 asistle oynadı. Korona'da ise 13 maçta 5 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Menajerliğini Paul Pogba, Lukaku, Mario Balotelli gibi isimlerle çalışan Mino Raiola yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler