Trabzonspor'a Kayseri darbesi! Trabzonspor Kayserispor maç özeti

Trabzonspor Kayserispor maçı nefes kesti. Bordo mavililer Avrupa yolunda ağır darbe aldı.

Trabzonspor'a Kayseri darbesi! Trabzonspor Kayserispor maç özeti

Süper Lig'de bugün Trabzonspor sahasında Kayserispor'u konuk etti. Karşılaşma Kayserispor'un 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.


Trabzonspor Kayserispor maç özeti
Karşılaşmada gol perdesini 6. dakikada Deniz Türüç açtı ve Kayserispor'u 1-0 öne geçirdi. Bu gole 33. dakikada Rodallega karşılık vererek takımına beraberliği getirdi. Ancak golün sevinci çok sürmeden 40. dakikada Lawal sahneye çıkarak takımını 2-1 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra baskısını sürdüren Trabzonspor 45. dakikada kazandığı penaltıda Uğur'un golüyle yeniden beraberliği yakaladı. Maçın skorunu ise Lawal 75. dakikada attığı kafa golüyle ilan etti.3-2

MAÇIN AYRINTILARI İÇİN TIKLAYIN



Kadrolar


UĞUR CEZALI DURUMA DÜŞTÜ
Maç öncesinde 3 sarı kartı bulunan Uğur Demirok, tehlikeli gelişen Kayserispor atağında Lawal'a yaptığı faul sonrası sarı kart gördü. Böylelikle Uğur cezalı duruma düştü. Uğur gelecek hafta oynanacak Adanaspor maçında oynayamayacak. 

RODALLEGA'DAN YANAL'A TEPKİ!

Trabzonspor bugün Kayserispor'la karşılaştı. Karşılaşmada beklenmeyen bir olay yaşandı. Trabzonspor'un ilk olünü kaydeden ve iyi bir oyun ortaya koyan Rodallega 64. dakikada oyundan alınınca teknik direktör Ersun Yanal'a tepki gösterdi. Saha içerisindeki tavırlarıyla bu karardan memnun olmadığını ortaya koyan Rodallega yedek kulübesine vurarak tepkisini gösterdi.

AYTAÇ'A TEPKİ!
Bordo mavili takımda Aytaç Kara ortaya koyduğu futbolla tepki çekti.. Saha içerisinde müdahalelerde oldukça ağır kalan Aytaç isabetsiz paslarıyla da taraftarı çıldırttı. Taraftarlar top Aytaç'a geldiğinde ıslıklarla tepki gösterirken takım arkadaşları Aytaç'a destek olmaya çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor