Alper Ulusoy kırmızıyı atladı

Trabzonspor-Kayserispor maçında hakem Alper Ulusoy bu pozisyonda kırmızıyı atladı.

Alper Ulusoy kırmızıyı atladı

Haber61 / Spor Servisi

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Kayserispor'u konuk eden Trabzonspor, seyircisi önünde 3-2 mağlup oldu. 


Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Kayserispor karşısında Trabzonspor, 7. dakikada Deniz Türüç'ün golüyle 1-0 mağlup duruma düştü. Bordo Mavililer bu gole yaklaşık 25 dakika sonra Olcay Şahan'la karşılık verdi. Müsabakadaki 1-1'lik beraberlik ilk yarının son dakikalarına doğru Raheem Lawal ile bozuldu. Lawal, 41. dakikada takımını ikinci kez önce geçiren golü attı. 

Trabzonspor, ilk yarının son dakikalarında yeniden beraberlik için yüklenirken ceza sahası dışında frikik kazandı. Frikikte Kayserisporlu Mabiala, hakem Alper Ulusoy tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Bordo Mavili futbolcu Rodallega serbest vuruşu rakip direğe nişanladı, ardından dönen topu ise Mabiala elle kesti. Bunun üzerine ise hakem Alper Ulusoy penaltı kararı verdi. 

Mabiala'ya ikinci sarı kartı gösteremeyerek bir skandala imza atan Alper Ulusoy, penaltı atışını Uğur Demirok'un gole çevirmesinin ardından ilk yarının son düdüğünü çaldı. 



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor