Trabzonspor 1 golün üstüne çıkamadı

Sezon başında oynadığı futbolla şampiyonluk adayları arasında gösterilen ancak yaşanan sakatlıklar ve cezalar nedeniyle aldığı sonuçlar sonrasında kötü günler geçiren Trabzonspor son 9 maçında 1 golün üstüne çıkamadı.   En son Süper Lig’in 21. Haftasında

Trabzonspor 1 golün üstüne çıkamadı
Sezon başında oynadığı futbolla şampiyonluk adayları arasında gösterilen ancak yaşanan sakatlıklar ve cezalar nedeniyle aldığı sonuçlar sonrasında kötü günler geçiren Trabzonspor son 9 maçında 1 golün üstüne çıkamadı.
 
En son Süper Lig’in 21. Haftasında sahasında Kayserispor’u 2-1’lik sonuçla mağlup eden Bordo mavililer sonraki 9 karşılaşmanın 7’sinde rakiplerine karşı 1 gol bulurken 2 karşılaşmada ise gol atma başarısı gösteremedi. 
 
Ligde bu sezon toplamda 34 gol atan Trabzonspor, 11 takımın gerisinde kalırken takımın en skorer oyuncusu 19 maçta 8 gol kaydeden Paraguaylı yıldız Cardozo oldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor