Trabzon’a gelecek fanatik Fenerbahçeli o twitlerini bakın nasıl sildi! Taraftardan büyük tepki!

Trabzonspor hakkında attığı twitleri Trabzon’a geleceği için sildi.

Trabzon’a gelecek fanatik Fenerbahçeli o twitlerini bakın nasıl sildi! Taraftardan büyük tepki!

Haber61 - Haber Servisi / Trabzonspor, Süper Lig’in 2021-2022 yılı şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından özellikle Fenerbahçe cephesinden bordo mavili camiaya yönelik fanatizm içeren ibareler dikkat çekti.

Bunlardan biri de fanatik Fenerbahçeli oyuncu olan Ceyhun Fersoy oldu. Fersoy , Trabzonspor’un şampiyonluğunun ardından yaptığı paylaşımlar ile tepki çekti.

Ancak daha sonra oyuncunun 30 mayıs 2022 tarihinde Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda sergileyeceği bir oyun olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medyada yayılan bu bilgi sonrasında Fersoy, Trabzonspor aleyhine attığı twitleri sildi.

Fersoy'a tepki gösteren Trabzonsporlu taraftarlar "Utanmadan Trabzonamı geleceksin ? Ya siz para için her şeyi yaparsınız değilmi." "Trabzon dan okadar nefret etiğin twitlerin varken oraya gelecek insanlar Trabzonlu veya Trabzonspor lu olamaz gidenede yazıklar olsun" ifadelerini kullandılar.

İşte Fersoy’un Trabzonspor aleyhinde attığı ve Trabzon’a geleceği için sildiği mesajlardan bir kaçı:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor