Tolga Zengin'den çok tartışılacak sözler! "Sizin davanızı satanlara şehri bırakmazdınız..."

Tolga Zengin, Trabzonspor - Fenerbahçe maçındaki olaylarla ilgili olarak konuştu.

Tolga Zengin'den çok tartışılacak sözler!  "Sizin davanızı satanlara şehri bırakmazdınız..."

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 30. hafta mücadelesinde Papara Park'ta Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Bordo mavililer sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Trabzonspor'un eski futbolcusu Tolga Zengin, mücadelenin ardından yaşanan olaylarla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Tolga Zengin'in açıklamaları şu şekilde;

"Eğer geçmişten gelen davanı savunuyorsan..."

Bu görüntülerin izahı yok. Sahada oyunculara yabancı madde atıyorsunuz. Oyuncularla sizin ne işiniz var? Futbolcular size ne yaptı? Bir Trabzonspor taraftarı olarak bunu söylüyorum. Eğer geçmişten gelen davanı savunuyorsan, davanı savunma yeri bura değil. Sahadaki futbolcuların hangisi o dönem vardı.

"Sizin davanızı satanlara şehri bırakmazdınız"

Futbol hayatım boyunca inandığım doğruları hep söyledim. Trabzonspor taraftarına birkaç sözüm olacak. Böyle maça gelecekseniz gelmeyin, bundan önceki haftalarda tribün boş diyorduk. Ama böyle gelecekseniz gelmeyin. Böyle davanıza sahip çıkamazsınız. Davanıza sahip çıkacak olsaydınız, sizin davanızı satanlara şehri bırakmazdınız. Bunları yaparken önce kendinize bakacaksınız. Bunu yapmanız gereken zamanlar çok öncesiydi. Bundan en çok Trabzonspor zarar görüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
33 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler