Canlı yayında Trabzonspor hazımsızlığı! Zamanında ceza verilse bunlar olmazmış...

Eski futbolcu Ali Eren Beşerler'in Trabzonspor sözleri taraftarın tepkisini çekti.

Canlı yayında Trabzonspor hazımsızlığı! Zamanında ceza verilse bunlar olmazmış...

Eski futbolcu Ali Eren Beşerler, Fenerbahçe maçının ardından Trabzonspor ve bordo mavili taraftarları hedef aldı.

İki sene öncesine atıf yapan ve Trabzonspor'un şampiyonluk sezonunda oynadığı Antalyaspor maçını hatırlayan Beşerler, "Hakem o gün maçı bitirmiş olsa ve Trabzonspor da hükmen 3-0 yenil sayılsa, bugün bunlar Trabzonspor'un başına gelmezdi" dedi.

Beşerler'in maçın ardından Trabzonspor'u hedef alan sözleri şu şekilde;

"İki sene önceye gitmek gerek. Trabzon'da oynanan Trabzonspor - Antalyaspor maçına gitmek gerek. Hakem düdük çaldı, Trabzonspor taraftarı maç bitti sanıp stada indi ve Antalyasporlu futbolcuları dövdüler. Hakem tekrar maçı oynattı. Hakem o gün maçı bitirmiş olsa ve Trabzonspor da hükmen 3-0 yenik sayılsa, bugün bunlar Trabzonspor'un başına gelmezdi. O olaylar bugünün de devamı. Sen Trabzonspor'a ceza vermezsen seyirciler de bunları yapar."

TARAFTARIN TEPKİSİNİ ÇEKTİ

Beşerler'in sözleri Trabzonspor taraftarının tepkisini çekti. Bordo mavili taraftarlar o dönem herhangi bir Antalyasporlu oyuncunun saldıra uğramadığı yönünde paylaşımlarda bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor