TFF'nin Trabzonspor silahı Meler!

Trabzonspor'un en kritik maçlarına hep Meler atandı. Meler'in hatalarına rağmen Trabzonspor bu karşılaşmalarda sadece Başakşehir'e mağlup oldu.

TFF'nin Trabzonspor silahı Meler!

Trabzonspor'un Başakşehir'e 4-2 yenildiği karşılaşmada bordo mavilileri resmen katleden hakem Halil Umut Meler, bu sezon Süler Lig'de en çok Trabzonspor'un maçını yönetti. Toplamda 6 defa bordo-mavili takımın karşılaşmalarında görev alan Meler, bunların 4'ünde düdük çalarken, 1'er kez de VAR ve AVAR olarak hizmet verdi. 

En kritik maçlarda Meler 
Halil Umut Meler, Trabzonspor'un bu sezon oynadığı en kritik maçlara atanan isim olu. 32 yaşındaki hakem, bordo-mavililerin M.Başakşehir, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile oynadığı mücadelelerde hakem olarak görev alırken, Galatasaray müsabakasının ise Video Yardımcı Hakem Asistanı'ydı (AVAR). 
Meler'in aynı zamanda bu sezon karşılaşmalarında en fazla düdük çaldığı takım da Trabzonspor. Meler 4 kez bordo-mavili takımın maçlarına atandı.

halil umut meler

Halil Umut Meler'in bu sezon görev aldığı Trabzonspor maçları şöyle: 
4. hafta Trabzonspor: 4 - Galatasaray: 0 (AVAR) 
7. hafta Trabzonspor: 4 - Kasımpaşa: 2 (VAR) 
8. hafta Akhisarspor: 1 - Trabzonspor: 3 (Hakem) 
13. hafta Trabzonspor: 2 - Fenerbahçe: 1 (Hakem) 
16. hafta Beşiktaş: 2 - Trabzonspor: 2 (Hakem) 
18. hafta Trabzonspor: 2 - Medipol Başakşehir: 4 (Hakem) 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor