Erman Toroğlu: Trabzonspor maçını Halil Umut Meler yönetmedi!

Spor yazarı Erman Toroğlu TRabzonspor-Başakşehir karşılaşmasının hakemi Halil Umut Meler ve VAR hakemi Fırat Aydınus ile ilgili fklaş sözler sarfetti.

Erman Toroğlu: Trabzonspor maçını Halil Umut Meler yönetmedi!

Süper Ligin 18 haftasında Trabzonspor'un konuğu Başakşehir ile oynadığı ve 4-2 kaybettiği karşılaşmanın ardından maçın hakemi Halil Umut Meler'e büyük tepki vardı. Spor yazarı Erman Toroğlu yaptığı yorumda karşılaşmayı Meler'in değil Fırat Aydınus'un yönettiğini söyledi. Maçın hakeminin VAR'a gitmediğini belirtip, Aydınus'un aldığı kararlarla maçın gidişatını yönlendirdiğini belirtti. Toroğlu "Dün akşam Trabzonspor - Başakşehir maçında VAR'da Fırat Aydınus vardı. Bugün Kasımpaşa - Rizespor maçında da VAR'ın başında yine Fırat Aydınus vardı. Bu adamın dün yaptığı işten sonra bugün de VAR'dan para kazanıyor olmasını kendime yediremiyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
41 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor