Tekelioğlu'ndan tepki: Yazık, günah!

Trabzonspor U19 takımının 3 puanının silinmesine altyapı koordinatörü Sadi Tekelioğlu sert tepki gösterdi.   Karar'a konuşan Altyapı Koordinatör Sadi Tekelioğlu Tahkim Kurulu'na başvuracaklarını belirterek "Biz inanıyoruz ki Türkiye'de hukuk bitmemiştir.

Tekelioğlu'ndan tepki: Yazık, günah!
Trabzonspor U19 takımının 3 puanının silinmesine altyapı koordinatörü Sadi Tekelioğlu sert tepki gösterdi.
 
Karar'a konuşan Altyapı Koordinatör Sadi Tekelioğlu Tahkim Kurulu'na başvuracaklarını belirterek "Biz inanıyoruz ki Türkiye'de hukuk bitmemiştir. Yazışmaları yapanlar ve federasyondan bedava maaş alanlar profesyonel diye TFF'de görev yapanlar bunun bedelini ödemeliler. Lider bir takımın hele hele Trabzonspor gibi bir takımın maça çıkmama gibi bir anlayışı olabilir mi?" dedi.
 
Tekelioğlu şunları söyledi: "Biz Sakarya'da oynarken, aynı gün Beşiktaş ile oynanacak maçı teyit etmiyorlar, hiçbir şekilde bildirmeden hükmen mağlup ediyorlar. Lider bir takımın müsabakaya çıkmama gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Hem Sakarya hem İstanbul'da aynı yerde aynı saatte olmamız istendi. 17 Nisan 2016'daki maç tehir ediliyor da Trabzonspor maçı seyrediliyor da 20 Nisan'daki Beşiktaş maçı niye tehir edilmiyor? Sonra 24 Nisan'daki Fenerbahçe maçı tehir ediliyor!"
 
Trabzonspor üzerine oyun oynandığını belirten Tekelioğlu, "Önce Trabzonspor A Takımı'nı sahada, sonra Trabzonspor U17'yi masada, U19'u da filmle yok ettiniz. Sırada 14,15, 16 var. Onlar içinde herhalde senaryo hazırlıyorsunuz. Bırakın bu memleketin yakasını. Yazıktır günahtır. Başka herhangi bir işte Trabzon'a sarılıyorsunuz ama futbol müsakabası oldu mu yok etmeye çalışıyorsunuz. Ne yazık ki bütün bu senaryolara da Türk futbol kamuoyu sessiz kalıyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor