Taner Yılmaz: "Her şey ortada"

Trabzonspor'da Taner Yılmaz Kasımpaşa maçı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor Teknik Sorumlusu Taner Yılmaz, her şeyin ortada olduğunu belirterek, bordo-mavili takım açısında çok kötü bir sezonu geride bıraktıklarını söyledi.    Taner Yı

Taner Yılmaz: "Her şey ortada"

Trabzonspor'da Taner Yılmaz Kasımpaşa maçı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Taner Yılmaz, her şeyin ortada olduğunu belirterek, bordo-mavili takım açısında çok kötü bir sezonu geride bıraktıklarını söyledi. 
 
Taner Yılmaz, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında 6-0 kaybettikleri Kasımpaşa maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, fazla bir şeye söylemeye gerek olmadığını belirterek, "Her şey ortada. Trabzonspor açısından çok kötü geçen bir sezonu geride bıraktık" dedi.
 
Takımda oyuncuların birçoğunun sakat ve cezalı durumda olduğunu belirten Yılmaz, "O yüzden gençlere şans vermek zorunda kaldık. Gençleri kazanalım derken kaybetme noktasına geliyorsunuz. Daha iyi bir Trabzonspor içinde az sayıda oyuncuyu kullanarak onlardan fayda sağlayacakken 8 oyuncuyla oynayarak onlara da haksızlık ettik. Yeni sezonda Trabzonspor, gereken değişikliği mutlaka yapacaktır. Büyük bir camiamız var. Şu an dibe vurmuş gibi gözükse de en kısa sürede toparlanarak eski günlerine dönecektir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler