Sürmen: Sörloth’un aklını çelmişler

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen’den Sörloth açıklaması geldi.

Sürmen: Sörloth’un aklını çelmişler

Haber61 - Spor Servisi

2020 – 2021 futbol sezonunun Akyazı Şenol Güneş Kompleksi’ndeki ilk maçının maç önü heyecanı Haber61TV’de yaşandı. Karşılaşma öncesi canlı yayına katılan Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen özel açıklamlarda bulundu.

Sürmen hafta içi yapılan kurullar toplantısı için “Kurullarla olan toplantı olağanüstü bir toplantı değil. Biz toplanıp istişare ederiz. Divan genel kurul toplantıları pandemi nedeniyle yapılamıyor. Yapıldığında hiç değilse toplanıp değerlendirme yapıyorduk. Biz de bu şekil ara ara toplanıp değerlendirme yapıyoruz. Bu sezon tüm herkes için risk. Pandemi süreci gelirlere etki ediyor. Yayıncı kuruluşla henüz anlaşma sağlanamadı. Transfer limiti var. Sörloth konusu var. Bunları istişare ettik” ifadelerini kullandı.

Sörloth konusunda da açıklama yapan Sürmen “Aldığımız izlenime göre futbolcu Leipzig’e gitmek istiyor. Futbolcunun kafası çelinmiş. Neticede bu bizim futbolcumuz. Futbolcu gitmek istiyor açık ve net. Yoksa burada olurdu. Hukuk dilinde ve ekonomik adımlar neyse bunlar değerlendiriliyor. Sanırım görüşmeler devam ediyor.” Şeklinde konuştu.

Karşılaşma için de değerlendirme yapan Sürmen “En büyük üzüntü seyirci yok. Seyircisiz derbi maçları. Bu tür maçlar hassas maçlardır. Herkes ben kazanayım ister. 3 ihtimal kafamızın bir kenarında durur. İşte burada taraftar devreye girer. İnşallah galip gelirler. Yabancılar hep olacak. Sörloth giderse yeni transfer olacaktır. Önce bizim çocuklarımız olacak. Yabancı futbolcuya gösterdiğimiz toleransı kendi çocuklarımıza da gösterelim. Sosyal medyada öldürüyorlar ve moral bırakmıyorlar. İnşallah maçı alacağız ama kötü sonuçlarda dahi desteğimizi bırakmayalım. “ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
38 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor