Süper Lig’in en değerlisi yine Trabzonspor!

Transfer döneminde takımlar onlarca transfer yaparken ligin en değerli takımı yine değişmedi.

Süper Lig’in en değerlisi yine Trabzonspor!

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’de 2020-21 sezonu ilk transfer döneminde takımlar kadrolarını güçlendirmek adına onlarca transfer gerçekleştirdi. Ancak Süper Lig’in en değerli takımı yine Trabzonspor oldu.

Transfermarkt değerlerine göre geçen sezon bittiğinde de en değerli takım olan bordo mavililer transfer sirkülasyonuna rağmen bu özelliğini korumayı başardı.

Kadrosundan Alexander Sörloth gibi 20 Milyon Euro değerinde bir futbolcunun ayrılmasına rağmen gerçekleştirilen transferler sonrası Trabzonspor 81. 95 Milyon Euro kadro değeri ile Süper Lig’in zirvesinde yer aldı.

Trabzonspor’u, 78.68 Milyon Euro ile Fenerbahçe ve 76.95 Milyon Euro ile Başakşehir takip etti.

Süper Lig’in en değerlisi yine Trabzonspor!

Süper Lig’in en değerlisi yine Trabzonspor!

EN GENÇ TRABZONSPOR

En değerli kadroya sahip takım olarak dikkat çeken Trabzonspor aynı zamanda ligin en genç takımı ünvanını da elinde bulunduruyor. Fırtına’nın kadro yaş ortalaması 24.9 oldu.

Trabzonspor’u 25.5 ile Ankaragücü ve 25.8 ile Beşiktaş takip etti. Ayrıca en yaşlı takım ise 29.3 ortalamasıyla Erzurumspor oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor